V.23

Hej allihopa!

Sista skolveckan har gått och vi har arbetat med att avsluta arbetsområden och böcker. Vi har även städat lådor och pärmar.

Nu är det bara 2 skoldagar kvar, måndag då vi städar och lämnar in ipads, tränar till skolavslutningen och tittar på brännbollsmatchen mellan lärarna och årskurs 6.

På tisdag är det skolavslutning och eleverna börjar 8.10 som vanligt. Avslutningen börjar 8.30 ute på gården och ni är varmt välkomna. Vi avslutar sedan i klassrummen och tackar för den här terminen och önskar varandra en glad sommar. Eleverna önskar en fikabuffe som tidigare år och som vi skrivit tidigare efterfrågar vi några som kan baka. Hör av er till Maria och Shara!

I fredags fick vi en lyckad och trevlig utflykt till Tekniska museet. Eleverna verkade väldigt nöjda och glada 🙂 Här kommer några bilder från dagen:

 

2 reaktion på “V.23

  1. Hej allihopa skolavslutningen har redan gått och jag vill inte lämna skolan eller läraren där speciellt Maria, Engin, Shara och Lena. Dem var den bästa läraren i hela världen. Älskar er Maria, Engin, Shara och Lena. Jag ska åka till Thailand. Och jag kommer sakna er alla😙 kram av mig😄 Jag har en fråga. När öppnar skolan igen vilken månad och vilken datum? Jag vet inte när haha😅

    • Hej Mopang! Vi kommer sakna dig också 💕 Vi önskar dig en fin sommar och en trevlig resa så ses vi i höst. Skolan börjar igen 21 augusti 😊 Kramar Maria, Shara, Engin och Lena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *