Information om sista veckorna och skolavslutning

Hej alla föräldrar!

Nu är det inte många skoldagar kvar till skolavslutning och sommarlov. Det märks att eleverna är trötta men alla kämpar på. Vi arbetar just nu med att avsluta arbetsområden och böcker vi påbörjat. Alla nationella prov är avslutade.
Vi vill bjuda in till öppethus onsdagen den 7/6 mellan kl 15-17, där ni får möjlighet att titta på era barns prov och se hur det har gått. Vi kommer att finnas där om ni har några frågor och det kommer även finnas lite fika.

Fredagen den 9/6 kommer vi att åka på utflykt till Tekniska museet inne i Stockholm. Vi får lunch från skolan men det går även bra att ta med sig lite extra dricka och lite fika. Vi skulle behöva lite hjälp från en extra vuxen den dagen så om någon förälder har möjlighet att följa med hör av er till Maria eller Shara.

Tisdagen den 13/6 är det dags för skolavslutning. Eleverna börjar 8.10 i klassrummet. Avslutningsceremonin börjar 8.30 ute på gården. Ni är varmt välkomna att komma och titta på avslutningsceremonin och efteråt önskar vi varandra trevlig sommar i klassrummen och fikar tillsammans. Vi vill gärna ha hjälp med bakning till en gemensam fikabuffe som vi kan fira in sommarlovet med, så om någon har möjlighet att baka blir vi och eleverna väldigt glada. Hör av er till Maria eller Shara.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *